Skip to Content

Generalforsamling 2016

Da er det tid for å melde seg på vår årlige generalforsamling, denne gangen vil det være på studenterhytta. For studenter som er DG-medlemmer er prisen kun 350,- og for andre er den 450,-. Dette inkluderer mat og velkomstdrink på studenterhytta, buss fra Royal Garden (for de som ønsker). Det vil også være muligheter til å overnatte på studenterhytta og da får man også med den berømmelige Studenterhytta frokosten dette koster da 120,- ekstra. Alt dette i tillegg til at du får være med flotte DG-medlemmer en hel kveld. Dette er altså ikke festen du burde gå glipp av! Det hele finner sted fredag 30. september og bussen vil gå fra Royal Garden ca. kl. 18:00, anbefaler alle å stille på Royal Garden en times tid før for tradisjonell startdrikk.

Påmelding gjøres her http://goo.gl/CJLHTX og betaling utføres til DG sin hovedkonto: 8601.43.52572 husk og merk betaling med navn og "genfors".

Om det skulle være noen spørsmål er det bare å ta kontakt med meg på leder(at)dykkergruppa.no eller styret på styret(at)dykkergruppa.no

PS: Genfors er også stedet der Hummergaffelen og Supportermedaljen deles ut, det bes medlemmer om å sende inn nominasjoner til hhv gaffelkveg(at)dykkergruppa.no og supporterkveg(at)dykkergruppa.no (mer info kan finnes på dykkergruppa.no/node/15 og dykkergruppa.no/node/16 )

Vel møtt!

 

 story | by Dr. Radut